• PE (Polietilen) ve PA (Polyamid) içeriklidir.
  • Isıl yapışma özelliğine sahiptir.
  • Müşteri istekleri doğrultusunda, içine konulacak ürüne uyum sağlar.
  • Hava geçirgenlik oranları yapılan testler ile garanti altına alınmış, yüksek gaz bariyer özelliğine sahip hammaddelerden üretilir.
  • Vakumlu poşetler içerisinde muhafaza edilen et ürünleri kendine özgü koku ve tadını doğal nemini koruduğundan tazeliğini korur ve raf ömrünü uzatır.
  • Muhafaza edilen ürünler hava ile temas etmediğinden hem hijyenik hem de kolay depolanır.
  • Düşük ısıda yapışma özelliğine sahiptir.
  • Kilitli veya kilitsiz olarak üretilebilmektedir.
  • Vakumlu ürününüzün raf ömrü, ürününüzün yapısına ve kullanacağını kalınlığa göre belirlenmektedir.
  • Darbe ve yırtılmalara karşı oldukça dayanıklıdır.

Vakum Ambalaj Kullanım Alanları

  • Peynir, Kaşar peyniri vb. ambalajlar
  • Et ve et ürünleri (sucuk, sosis, et vb.) ambalajları
  • Yufka ambalajları
  • Kuruyemiş ambalajları
  • Deniz ürünleri ambalajları
  • Salamura ambalajları
  • Gıda dışı vakum gerektiren ambalajlamalarda